Naruči beton
Betonara Cazin+387 61 195 188

Isporuka betona za Gradski Bazen Cazin

djuzelic-beton-gradski-bazen
djuzelic-beton-gradski-bazen-cazin-stadion

Isporuka betona za Gradski Bazen Cazin

Đuzelić Betonara ponosno učestvuje u jednom od najvažnijih infrastrukturnih projekata za grad Cazin – izgradnji Gradskog Bazena. Ovaj ambiciozni projekt, ključan za potrebe lokalne zajednice, podrazumijeva ukupnu površinu bazena od blizu 3.000 m², sa suterenom, prizemljem i spratom.

Gradski bazen će imati dimenzije 25×20 metara, s vodenom površinom od 500 m² i dubinom koja varira između 1,35 i 2,10 metara, što ga svrstava u manja kupališta predviđena za približno 300 korisnika. Ovaj objekt nije samo mjesto za rekreaciju, već i ključni resurs za sport, zdravlje i kvalitet života stanovnika Cazina.

U sklopu ovog projekta, Đuzelić Betonara je isporučila 900 m³ visokokvalitetnog betona, prilagođenog specifičnim potrebama i standardima izgradnje bazena. Naša stručnost u proizvodnji i isporuci betona osigurava da svaki korak izgradnje bude stabilan, trajan i pouzdan. Izvođenje ovako kompleksnih radova zahtijeva vrhunsku kontrolu kvaliteta, zbog čega su naše isporuke pratile stroge testove, poput SLUMP testa i ispitivanja pritisne čvrstoće.