Naruči beton
Betonara Cazin+387 61 195 188

    Eksploatacija kamenih agregata

    Đuzelić KamenolomEksploatacija kamenih agregata na području USK

    Đuzelić kamenolome smještene u Unsko-sanskom kantonu odlikuju bogati resursi i optimalni uvjeti za proizvodnju različitih frakcija agregata, prilagođenih raznim industrijskim potrebama.

    Ističemo se savremenim metodama eksploatacije i obrade kamenih agregata, vodeći računa o ekološkim standardima i očuvanju prirodnih resursa. Naša proizvodnja je u skladu sa svim zakonskim regulativama, osiguravajući siguran proces od eksploatacije do isporuke krajnjem korisniku.

    Kamenolom

    Kontrola kvaliteta

    Svi naši agregati prolaze stroge kontrole kvaliteta kako bi zadovoljili najviše standarde u građevinskoj industriji. U saradnji s našim laboratorijima, redovno testiramo agregate kako bi osigurali optimalne karakteristike za svakodnevnu primjenu.

    Naši agregati se koriste u različitim infrastrukturnim projektima, od stambenih zgrada do velikih saobraćajnica.

    Eksploatacija kamenih agregataĐuzelić Kamenolomi u USK

    Đuzelić Kamenolom smješten je na strateškoj lokaciji u Unsko-sanskom kantonu, što nam omogućava efikasnu eksploataciju i distribuciju visokokvalitetnih kamenih agregata za različite namjene. Naša blizina ključnih saobraćajnica između Cazina i Bihaća osigurava brz i pouzdan transport za naše klijente.

    Kamenolom je opremljen najmodernijom tehnologijom za eksploataciju i obradu kamenih materijala. Koristimo napredne mašine za drobljenje, sortiranje i klasifikaciju agregata, što nam omogućava proizvodnju različitih granulacija, od krupnih kamenih materijala do sitnih frakcija.

    Sa dugogodišnjom tradicijom u građevinskoj industriji, Đuzelić kamenolom se pokazao kao pouzdan partner na brojnim projektima širom Unsko-sanskog kantona. Naši materijali se koriste u velikim infrastrukturnim projektima, kao i u svakodnevnim građevinskim radovima.

    Đuzelić Kamenolom CazinOstrožac, Cazin 77220
    Bosna i Hercegovina

    Đuzelić Betonara BihaćPodići, Bihać 77000
    Bosna i Hercegovina