Naruči beton
Betonara Cazin+387 61 195 188

    Proizvodnja i isporuka betona

    Đuzelić BetonaraProizvodnja i isporuka betona u USK

    Đuzelić Betonara specijalizovana je za proizvodnju i isporuku visokokvalitetnog betona za sve vrste građevinskih projekata na području Unsko-sanskog kantona.

    S modernim proizvodnim pogonima smještenim u Cazinu i Bihaću, u mogućnosti smo brzo i efikasno odgovoriti na potrebe naših klijenata, bez obzira na veličinu ili složenost projekta.

    Betonara

    Kvalitet bez kompromisa

    U našem proizvodnom procesu koristimo najkvalitetnije sirovine, a smjese za beton razvija naš stručni tim inženjera, sa posebnom pažnjom na specifične zahtjeve svake konstrukcije.

    Svaki recept za beton prilagođen je potrebama projekta, kako bismo osigurali optimalnu trajnost, čvrstoću i dugovječnost materijala.

    Proizvodnja i isporuka betonaĐuzelić Betonare u USK

    Đuzelić betonara u Cazinu je smještena na lokaciji Ostrožac pored magistralnog puta koji spaja Bihać i Cazin. Opremljena je najmodernijom tehnologijom za praćenje doziranja smjese, aditiva i kamenih agregata. Posjedujemo vlastitu automatsku presu za ispitivanje čvrstoće betona upravo u Cazinu.

    Također, posjedujemo vlastitu flotu kamionskih miksera koji služe za isporuku betona, te omogućavamo da se beton isporuči pravovremeno na sve lokacije unutar Cazina i unutar Unsko-sanskog kantona.

    Naša moderna oprema za pumpanje betona omogućava jednostavan i brz transport betona čak i do teško pristupačnih lokacija, što olakšava gradnju i smanjuje rizik od kašnjenja.

    Proizvodnja i isporuka betonaNarudžbe betona za USK

    Đuzelić Betonara Cazin
    +387 61 195 188

    Kontakt osoba za beton u Cazinu

    Đuzelić Betonara Bihać
    +387 62 176 515

    Kontakt osoba za beton u Bihaću

    Stručna pomoć / Savjetovanje
    +387 65 422 233

    Kontakt osoba za savjete i prijedloge prilikom biranja betona

    Đuzelić Betonara CazinOstrožac 185, Cazin 77220
    Bosna i Hercegovina

    Đuzelić Betonara BihaćIvana Frane Jukića, Bihać 77000
    Bosna i Hercegovina