Kompleks stambenih i stambeno poslovnih objekata Bihać - Ceravci

Urbane vile

Dvije urbane vile, visokog kvaliteta gradnje i modernog dizajna

BUDI U PRVIH 20

     POSEBNA PONUDA 2.222.-KM/m2 

POSEBNA PONUDA SE ODNOSI NA PRVIH DVADESET REZERVACIJA STANOVA

VIZIJA KVALITETA

Kompleks stambenih i stambeno poslovnih objekata Bihać – Ceravci

Kompleks stambeni i stambeno poslovnih objekata BIHAĆ karakteriše visok kvalitet gradnje uz upotrebu najsavremenijih i vrhunskih materijala. Stambene jedinice su vrlo dobro struktuirane uz maksimalnu iskorištenost prostora. Šest stambeni i stambeno poslovnih objekata čine ukupno 68 stambeni jedinica i četiri poslovna prostora različite kvadrature (od 50 do 104,00 m²)

Objekat je lokacijski atraktivno pozicioniran u mirnom predjelu grada Bihaća mjesto Ceravci. Karakteriše ga posebno mirna i tiha lokacija udaljene svega 1 km od centra grada s dosta prirode i zelenila, a nalazi se u blizini Tržnog centra, Fis, Bingo, Kantonalne bolnice. Ova lokacija će svojim položajem budućim stanarima omogućiti mnogobrojne pogodnosti života u uređenoj zajednici. Lokacija je saobraćajno odlično povezana.

Za kompletan kompleks stambeni i stambeno poslovnih objekata osiguran je komforan parking prostor, ostava i lift. Prostor oko objekta planiran je da se uredi u kombinaciji zelenih, popločanih i asfaltiranih površina

 

O NAMA

Društvo Đuzelić 2015 godine kroz svoju diverzifikaciju poslovnih aktivnosti počinje ulagati u izgradnju poslovno stambenog kompleksa. Sa modernim dizajnom, kvalitetom i atraktivnim izgledom pozicionira se u visoko kvalitetnog ponuđača poslovno stambeni jedinica .

MISIJA DRUŠTVA

Ponuditi tržištu stambeno poslovne objekte vrhunske kvalitete i materijale, uvažavajući ekonomske i društvene norme, te osigurati vrhunsku podršku i  uslugu svim našim partnerima i kupcima.

VIZIJA DRUŠTVA

Zadržati i učvrstiti lidersku ulogu na tržištu USK-a u grani investiranja u nekretnine. Ponuditi nova  rješena i trendove u oblasti građevine, te konstantno raditi na poboljšanju kvaliteta naših radova.

zašto Đuzelić d.o.o.

  • Kvaliteta je jedna od naših temeljni vrijednosti .
  • Iskustvo u građevinskom sektoru više od 50 godina
  • Moderna arhitektonska riješenja
  • Funkcinalni prostori
  • Moderni interijeri
  • Odlične lokacije naših stambeno poslovnih objekata
  • Sigurnost i povjerenje

POSEBNA PONUDA

Urbane vile

 

Dvije urbane vile, visokog kvaliteta gradnje i modernog dizajna
ukupne kvadrature: 1.698,34 m2 svaka vila se sastoji od šest luksuzni stanova tj. Ukupno dvanaest komforni stanova sa identičnom kvadraturom 95,82m2.

POSLOVNI PROSTORI

Poslovni prostori

  

U sklopu kompleksa stambeni i stambeno poslovnih objekata u zgradi 1 nalaze se dva poslovna prostora površine 57,71 m2, i poslovni prostor 2 58,32m2. Poslovni prostori imaju obezbjeđeno skladište površine 43,27m2 i 35,62m2. Poslovni prostori su identični na zgradi 1 i 6. Pogodni su za niz poslovnih djelatnosti. Poslovni prostori mogu biti predmet dugoročnog najma ili prodaje. 

GALERIJA

REFERENCE

Stambeno poslovni objekat Cazin I
( Rasprodato 2019)

Stambeno poslovni objekat Cazin II
( Rasprodato 2018)

Stambeno poslovni objekat Cazin III
( Rasprodato 2017)

Kontaktirajte nas

Ostrožac 185, 77228 Cazin

+ 387 37 531 111

+ 387 61 144 095

djuzelic.doo@bih.net.ba

www.djuzelic.ba