Zakaži sastanak
Betonara Cazin+387 61 195 188

Stolarija

djuzelic-ingplast-stolarija

Stolarija

Ingplast d.o.o., ponosni član Đuzelić Grupacije od 2022. godine, predstavlja vrhunac u proizvodnji i prodaji PVC i ALU stolarije. Osnovana 1996. godine, Ingplast je tokom više od dvije decenije poslovanja izgradila reputaciju za beskompromisan kvalitet i inovativne rješenja u oblasti stolarije.

Naša firma se specijalizovala za pružanje širokog spektra proizvoda uključujući PVC i ALU prozore, vrata, klizne sisteme, ograde, garažna vrata, roletne, komarnike, žaluzine, staklene ograde i fasade. Svi naši proizvodi su izrađeni koristeći najkvalitetnije materijale i najnovije tehnologije kako bi zadovoljili najviše standarde u industriji.

Naša saradnja sa renomiranim partnerima kao što su Gealan i Siegenia omogućava nam da pružimo stolariju koja kombinuje izdržljivost i estetski dizajn. Dodatno, naša partnerstva sa kompanijama kao što su VBH, Feal, Emerus i Reynears osiguravaju da našim kupcima nudimo proizvode najviše kvalitete i najnovije tehnologije.

U Ingplast-u, naš cilj je pružiti rješenja koja ne samo da ispunjavaju, već i nadmašuju očekivanja naših klijenata. Svaki proizvod je rezultat pažljivog odabira materijala, precizne izrade i posvećenosti detaljima. Bilo da se radi o stambenim ili komercijalnim projektima, naši proizvodi su dizajnirani da pružaju izvanrednu funkcionalnost, dugotrajnost i estetsku privlačnost.

Sa našim dugogodišnjim iskustvom i predanošću kvalitetu, Ingplast je vaš pouzdani partner za sve potrebe u oblasti PVC i ALU stolarije. Posvećeni smo stvaranju prostora koji su ne samo funkcionalni, već i inspirativni, i radujemo se mogućnosti da vam pomognemo u realizaciji vaših projekata. Izaberite Ingplast i uživajte u vrhunskom kvalitetu i profesionalizmu na svakom koraku.

Ingplast paletu proizvoda možete pogledati klikom ovdje.

Aktuelni Konkursi

Pregledajte aktuelne konkurse za posao u našoj grupaciji i aplicirajte direktno putem naše web-stranice.