Naruči beton
Betonara Cazin+387 61 195 188

    Uslovi Korištenja

    Dobrodošli na web stranicu Đuzelić d.o.o. (u daljem tekstu: “mi”, “naša web stranica”, “kompanija”). Korištenjem naše web stranice prihvatate sledeće uslove korištenja. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove jer predstavljaju pravni sporazum između vas i kompanije Đuzelić d.o.o. Ukoliko se ne slažete s ovim uslovima, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

    1. Opšti uslovi

    Korištenjem web stranice djuzelic.ba saglasni ste da ćete poštovati sve važeće zakone i propise Bosne i Hercegovine. Zabranjeno je korištenje sadržaja na web stranici za bilo kakve nezakonite aktivnosti.

    2. Autorska prava i intelektualna svojina

    Sav sadržaj na ovoj web stranici, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe, ikone i softver, je vlasništvo Đuzelić d.o.o. ili je licenciran za korištenje. Sva prava su zadržana i sadržaj se ne smije koristiti bez našeg izričitog pisanog odobrenja. Zabranjeno je kopiranje, reprodukcija, distribucija, modifikacija ili bilo koja druga upotreba materijala s naše web stranice bez prethodnog odobrenja.

    3. Korištenje web stranice

    Korištenje naše web stranice dozvoljeno je isključivo u skladu s ovim uslovima korištenja. Saglasni ste da nećete:

    • Pokušavati da dobijete neovlašćen pristup bilo kojem delu naše web stranice ili poslužitelja.
    • Koristiti ovu stranicu za distribuciju zlonamjernog softvera ili vršenje bilo kakvih radnji koje bi mogle ugroziti sigurnost web stranice ili korisnika.
    • Prikupljati ili čuvati lične podatke drugih korisnika bez njihovog pristanka.

    4. Odricanje odgovornosti

    Sadržaj na našoj web stranici pružen je “kakav jeste” i “kako je dostupan”. Ne garantujemo tačnost, potpunost ili pravovremenost informacija koje se nalaze na web stranici. Korištenje informacija s ove stranice je isključivo na vlastitu odgovornost. Đuzelić d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korištenjem ili nemogućnošću korištenja web stranice.

    5. Vanjske poveznice

    Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Đuzelić d.o.o.. Nismo odgovorni za sadržaj, tačnost ili privatnost tih vanjskih stranica i njihovih politika. Korištenje tih poveznica je na vlastiti rizik korisnika.

    6. Izmjene uslova korištenja

    Đuzelić d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmijeni ili ažurira ove uslove korištenja. Sve izmene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici. Preporučujemo da povremeno pregledate uslove kako biste bili informisani o svim promenama.

    7. Privatnost

    Vaša privatnost nam je veoma važna. Molimo vas da pročitate našu Politiku Privatnosti (djuzelic.ba/politika-privatnosti) kako biste saznali više o tome kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.

    8. Rješavanje sporova

    Svi sporovi koji mogu nastati u vezi s korištenjem web stranice ili tumačenjem ovih uslova biće rešeni pred nadležnim sudom u Bosni i Hercegovini, u skladu s važećim zakonima.

    9. Kontakt

    Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim uslovima korištenja, možete nas kontaktirati putem e-maila na: info@djuzelic.ba.

    Ovi uslovi korištenja su poslednji put ažurirani 12 septembar 2024. godine.