ĐUZELIĆ d.o.o.

Vaš jedinstveni poslovni partner u regiji sjeverozapadne Bosne i Hercegovine. ĐUZELIĆ d.o.o. je firma u kojoj se tradicija preduzetništva gradila više od 48 godina. Počevši sa obrtom za proizvodnju betonskih elemenata polovinom 20. stoljeća do današnjih dana. Bez prekida smo gradili povjerenje naših kupaca. Naš preduzetnički duh, znanje i iskustvo smo ugradili u naše proizvode i poslovne usluge čija najveća snaga je KVALITET!

  Djelatnosti:

 • PROIZVODNJA BETONA
 • PROIZVODNJA BETONSKIH ELEMENATA
 • KAMENOLOM
 • TRANSPORT rasutih tereta
 • TRGOVINA

ZAŠTO ĐUZELIĆ D.O.O.?

Godina na tržištu

Betoniranja godišnje

Na području USK

PORUKA DIREKTORA

Poštovani,
Stanje u građevinskom sektoru u Bosni i Hercegovini predstavlja izazov za sve sudionike u današnje vrijeme. Mi raspolažemo sa iskustvom i znanjem, te naše klijente posmatramo kao ravnopravne partnere u poslovnom odnosu. Naša najveća snaga jeste kvalitet naših proizvoda što kupci prepoznaju i cijene, te na tim osnovama gradimo naš posao.

Naš cilj je da gradimo trajne i harmonične odnose sa našim klijentima na način da posvećujemo pažnju njihovim potrebama. Kao Đuzelić d.o.o. nastojimo da postanemo firma koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata.

Na osnovu ove platforme, nužno je da iskažemo zahvalnost našim cijenjenim klijentima za povjerenje i razumijevanje koje su nam ukazali, i naravno našim cijenjenim uposlenicima koji predstavljaju najveću snagu našeg kontinuiranog razvoja.

Danas radimo sa renomiranim partnerima iz različitih industrija te nastavljamo graditi kvalitet i povjerenje. Rad na kvalitetu i znanju je naš moto, te ćemo nastaviti da implementiramo najmodernije i najkvalitetnije proizvode na tržištu. Na povjerenje mi odgovaramo kvalitetom!

S poštovanjem,
Edin Đuzelić, direktor

ČESTA PITANJA

 • 1. Zašto izabrati Đuzelić beton?

  Naš beton je proizveden u najmodernijoj betonari gdje se proizvodnja betona odvija u potpuno automatiziranom tehnološkom procesu u skladu sa svjetskim standardima proizvodnje. Svaki gram materijala se miješa u skladu sa tehnološkom procedurom kojom upravlja kompjuterski sistem.

 • 2. Kako znamo da je kvalitet stvaran?

  Jedini kontakt čovjeka sa materijalom je utovar granulata iz kamenoloma u silose betonare. Od tog momenta automatiziran sistem ocjenjuje kvalitet granulata, vrši vaganje i pripremu materijala, miješa u miješalici te ispušta u mikser u roku od 1 minute. Kvalitet proizvoda potvrđujemo testiranjem u IGH institutu u Mostaru.

 • 3. Koliko treba čekati proizvodnju i dostavu betona?

  Nakon ugovorene poslovne suradnje i blagovremene narudžbe betona udovoljiti ćemo svim zahtjevima kupca. Betonare su kapaciteta 50 i 30 m3/h

 • 4. Koja je cijena betona?

  Cijena betona je konkurentna. Za cijenu nam se slobodno obratite putem telefona: 037/531-111 ili na email: djuzelic.doo@bih.net.ba sa informacijom o količini i mi ćemo Vam odmah pripremiti konkurentnu ponudu.

© Copyright 2016 Duzelic BA by Centar za poslovne usluge Cazin